broosdebruijnarchitecten

mensen

Ons belangrijkste uitgangspunt is dat wij woonhuizen (ver)bouwen die aansluiten bij uw wensen, want u gaat er wonen. Voordat het zover is gaat er een intensief proces aan vooraf. Daarbij is het hebben van goede adviseurs belangrijk om uw plannen en ideeën tot een succesvol eindresultaat te brengen. Bouwen voor particuliere opdrachtgevers is een specialisme. Wij zijn die specialisten.

 

contactgegevens

Dennis Broos       06 5234 6573

Vincent de Bruijn 06 4825 6634

Durk Landman     06 4185 5543

info@bdba.nl

 

adresgegevens

Boomgaardsstraat 84

3012 XE Rotterdam

 

 

 

Dennis 

Master of the image met intuïtie en gezonde drang naar perfectie. Durft met lef de onbekende ambities van een project naar voren te halen. Voor hem zijn synergie en energie van samenwerkingen de brandstof, het resultaat zijn krachtige oplossingen.

 

Vincent

Zoekt op pragmatische wijze naar maximale waarde, door de fysieke kant van het bouwen vroeg in het ontwerp proces een plek te geven. Waardoor hij zijn enthousiasme moeiteloos met de opdrachtgevers en bouwers kan delen.

 

Durk

Vormt het historisch geweten van het bureau. Theoretisch en heel precies in de uitwerking, daardoor expert op het gebied van complexe ontwerpen. In staat om in een vroeg stadium ingewikkelde bouwconstructies te ontwerpen en te ontwikkelen.

 

Martijn

Gedegen kennis van het vak, In alle breedtes en lengtes. Nieuwsgierig naar hoe het kan en nog beter kan. Benadert het vak vanuit een optimistische houding waardoor hij in staat is orginele woningen te ontwikkelen.

 

Iris

Iris (1992) is afgestudeerd als architect aan de Rotterdamse Academie van Bouwkunst. Sinds 2014 is zij werkzaam bij het bureau en werkt aan bouwprojecten voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Door haar achtergrond in Ruimtelijk Ontwerpen (bachelor of design, Willem de Kooning Academie) heeft ze net zo veel aandacht voor de ruimtelijke beleving van het interieur als het exterieur. 

 

Saskia

Onze laatste aanwinst bikkelt net zo hard mee. Esthetiek voert bij haar de boventoon, zij legt een natuurlijke verbinding tussen een blok beton en de verfijnde textuur van een vloerkleed. Smaak, ambitie en precisie, zij gaat door totdat het meer dan goed is.